Bel ons op:  0314 - 20 01 29

Incassobureau Winterswijk

IBG Incasso is hét incassobureau voor Winterswijk en omgeving. Waarom? De naam zegt het al. Incasso Bureau Gelderland. Korte lijnen en vaste contactpersonen. Onze opdrachtgevers komen uit de regio. Wij spreken de taal.

SVI norm

IBG Incasso werkt conform de SVI norm. Hierdoor bent u als opdrachtgever verzekerd dat uw zaken correct en conform de wettelijke als ook de maatschappelijke normen en eisen worden behandeld.

Dit betekent onder andere geen onnodige kosten in rekening brengen bij u als opdrachtgever, maar ook niet bij uw debiteur als dat niet nodig is. Dit werkt in beide voordeel. Tevens hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse Schuldhulpverlenende instanties zodat wij debiteuren ook kunnen doorverwijzen indien die noodzakelijk is.

Transparantie

Indien u incassozaken doet met IBG Incasso kunt u 24/7 online meekijken in uw eigen incassodossier. U kunt in een beveiligde online omgeving inloggen en alles zien wat er gebeurd is en wat er gezegd is in uw dossier. Ook wanneer er betaald is en hoeveel. Volledige openheid en transparantie. Geen geheimen.

Verdere pluspunten:

Verder werkt IBG Incasso met meerdere Deurwaarderskantoren zodat de dekking landelijk is met betrekking tot het invorderen van de facturen bij uw debiteuren. Ook hebben wij een eigen advocaat die tegen gereduceerde tarieven u bij kan staan tijdens een eventuele Rechtbank procedure. Verder hebben wij een eigen buitendienst die uw debiteuren kan bezoeken om zo nog tot een minnelijke oplossing te komen.

 

Wat doen wij nog meer?

Buiten het incassoverhaal, hebben wij nog meer in huis. Hier een kleine opsomming:

  • Pré Incasso
  • Screenen en opmaken van uw Algemene Voorwaarden
  •  Kredietcheck
  •  Debiteurenbeheer ( ook voor korte termijnen)
  •  Eigen buitendienst die uw debiteuren kan bezoeken
  •  Juridisch advies
  • Schuldhulpverlening

Contact

Indien u een incassobureau zoekt voor Winterswijk en omgeving, bent u bij IBG Incasso aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over wat IBG Incasso nog meer kan doen voor u dan alleen het bovenstaande, neem gerust contact met ons op. 0314-200129 of mail info@ibgcreditmanagement.nl

Neem direct contact op