Bel ons op:  0314 - 20 01 29

Het incassobureau voor Doetinchem

IBG Incasso is hét incassobureau voor Doetinchem en omgeving.  Dit komt omdat wij onze opdrachtgevers hoofdzakelijk zoeken in de Provincie Gelderland en met name de Achterhoek. Hierdoor krijg je korte lijnen en dit werkt sneller en efficiënter.

Waarom kiezen voor IBG Incasso?

Wij werken volgens de SVI Norm. Dit staat voor  Sociaal Verantwoord Incasseren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw debiteuren correct worden behandeld. Dit conform de eisen van Wet maar ook conform als de huidige maatschappelijk normen. Dit is wel belangrijk omdat incassobureaus uit naam werken van hun opdrachtgevers. U wilt toch ook als bedrijf als gerenommeerd en netjes te boek staan?

Een voorbeeld is dat er geen onnodige kosten in rekening worden bij u als opdrachtgever, maar ook niet bij uw debiteur. U kunt tevens ervan verzekerd zijn dat uw zaken door gediplomeerde mensen worden behandeld. Dit werkt in beider voordeel. Ook hebben wij een samenwerking met diverse Schuldhulpverlenende instanties. Hierdoor kunnen wij debiteuren doorverwijzen indien dit noodzakelijk is.

Geen geheimen

Als u zaken doet zaken met IBG Incasso, ontvangt u van ons inlogcodes waarmee u altijd online kunt kijken naar de huidige stand van zaken in uw incassodossier via een beveiligde omgeving. Volledige openheid en transparantie. Geen geheimen.

Wat nog meer?

IBG Incasso levert meerdere diensten aan zoals opmaken en screenen van uw Algemene Voorwaarden. Pré Incasso ( zeg maar een laatste aanmaning op ons briefpapier) en het laten bezoeken van uw debiteuren door onze eigen buitendienst.

 Buiten het incassoverhaal, hebben wij nog meer in huis. Hier een kleine opsomming:

  •  Pré Incasso
  •  Screenen en opmaken van uw Algemene Voorwaarden
  •  Kredietcheck
  •  Debiteurenbeheer ( ook voor korte termijn)
  •  Eigen buitendienst die uw debiteuren kan bezoeken
  •  Juridisch advies
  •  Schuldhulp

Contact

Indien u een incassobureau zoekt voor Doetinchem en omgeving, dan zit u bij IBG Incasso goed.  Meer informatie?  Kijkt u verder op onze site of neem contact met ons op. 0314-200129 of mail info@ibgcreditmanagement.nl

Neem direct contact op