Bel ons op:  0314 - 20 01 29

IBG Incasso is hét incassobureau voor Duiven en omgeving.

IBG Incasso & Creditmanagement is hét incassobureau voor Duiven en omgeving Liemers. Dit komt omdat wij onze opdrachtgevers beperken tot de bedrijven die gevestigd zijn in de regio Gelderland. Hierdoor krijg je korte lijnen en werkt alles sneller en efficiënter. Bovendien kennen wij de streek en spreken wij de taal. De debiteuren kunnen wij landelijk benaderen en zelfs in Duitsland bestaat de mogelijk om uw debiteuren te sommeren. Indien nodig doen wij dit in samenwerking met een Duits Advocatenkantoor dat met ons samenwerkt.

Waarom kiezen voor IBG Incasso

Juist door de korte en efficiënte lijnen en vooral onze transparantie, kunt  u zichzelf een onderdeel kunnen voelen van de incassoprocedure tegen uw debiteur. Bovendien werken wij volgens de SVI norm. SVI staat voor Sociaal Verantwoord Incasseren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat gediplomeerde mensen aan uw vordering werken.

Daarnaast handelen wij uitsluitend conform de wettelijke eisen en de maatschappelijke normen. Wij spreken uit uw naam en wij willen uw naam niet beschadigen. Tevens hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met Schuldhulpverlenende instanties zodat eventuele doorverwijzing ook mogelijk is mocht dit van toepassing zijn.

Transparantie

 Bij ons weet u 24/7 wat er in uw incasso-dossier gebeurt. U kunt met een inlogcode in een beveiligde omgeving alles zien wat er in uw dossier is gebeurd. Of er betalingen zijn verricht en wat een eventueel verweer zou zijn van uw debiteur om de factuur niet te betalen. Volledige openheid en transparantie naar onze opdrachtgevers. Geen geheimen.

Wat doen wij nog meer?

Buiten het incassoverhaal, hebben wij nog meer in huis. Hier een kleine opsomming:

  • Pré Incasso
  •  Screenen en opmaken van uw Algemene Voorwaarden
  •  Kredietcheck
  •  Debiteurenbeheer ( ook voor korte termijnen)
  •  Eigen buitendienst die uw debiteuren kan bezoeken
  •  Juridisch advies
  •  Schuldhulpverlening

Verder werken wij met meerdere Gerechtsdeurwaarders in Nederland en hebben een eigen huis advocaat die tegen een gereduceerd tarief uw zaak kan behandelen indien dit nodig is.

Contact

Indien u dus een incassobureau voor Duiven en de rest van De Liemers zoekt, neem dan contact met ons op. 0314-200129 of mail naar info@ibgcreditmanagement.nl

Neem direct contact op